Skip to main content

Kezdőlap
Bemutatkozunk
Toptex
Kapcsolatfelvétel
Webhelyszerkezet
Bejelentkezés tagoknak

Bemutatkozás

Az alábbiakban szeretném Önnek röviden bemutatni cégünket és szolgáltatásainkat. A MIXIO KER Kft. közvetítő kereskedelemmel, valamint n éhány európai gyártó sp eciális termékének magyarországi márkaképviseletével foglalkozik.


Különböző eszközök, alapanyagok ügynöki beszerzését, továbbá szolgáltatások közvetítését végezzük jellemzően olyan partnereink részére, akik egyedi megfontolások miatt nem tudnak-, vagy esetleg nem kívánnak direkt kapcsolatba kerülni az eladókkal, beszállítókkal.

Legfontosabb üzletfeleink főleg multinacionális cégek magyarországi leányvállalatai, akik számára az egyedi beszállítók saját adatbázisban történő rögzítése, vagy az egyszeri tételek követése okoz nehézséget. Sokszor felmerülő probléma, hogy a gyártási-, termelési folyamat során fellépő kritikus hiányt sürgős- vagy azonnali beszerzéssel kell pótolni. Cégünk ilyen esetekre is kínál megoldásokat. Budapestről, vagy akár vidékről és külföldről is azonnali fizetéssel, szállítással és teljes körű ügyintézéssel állunk partnereink rendelkezésére.

Szolgáltatásunk igénybevételének másik jellemző indoka az üzleti egyeztetések során felmerülő eltérő pénzügyi igények kezelése. A megbízó cégek által preferált hosszú (akár 60-120 napos) fizetési határidő sok esetben nem elfogadható a partnerek számára, kiemelten az eseti üzletkötések alkalmával. Az üzletfelek cégünk közvetítésével tudják áthidalni ezt a problémát. Rugalmas megoldásainknak köszönhetően megfelelő garanciák esetén vállaljuk, hogy az eladó félnek rövid határidővel fizetünk, míg a vevő részéről elfogadjuk a hosszabb fizetési határidőt is.

Az elmúlt évek alatt jelentős partnerhálózatot építettünk ki, így főleg az ipari-, mezőgazdasági segédanyagok beszerzése-, továbbá a műszaki-automatizálási területeken komoly eséllyel vállaljuk a felmerülő kritikus igények azonnali kezelését, az egyedi vagy sürgős beszerzések lebonyolítását.

Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően ma már elmondhatjuk, hogy a speciális igénybevételű anyagok közül a Tencate cég Toptexmárkájának magyarországi hivatalos forgalmazója lehetünk.


Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem, keressen minket a +36(20)577-0111 telefonszámon, vagy a beszerzes@mixio.hu e-mail címen. Érdeklődése esetén egy személyes találkozó után rövid határidővel elkészítjük az egyedi igényeiknek megfelelően kialakított ajánlatunkat.A cégben történt profil-átalakításnak köszönhetően 2009. első félévétől cégünk főtevékenységévé vált az ügynöki nagykereskedelem, 2013. januárjától részben emiatt is változott cégnevünk MIXIO KER Kft-re.